debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Спокуслива новинка від GREAT WALL надійде до продажу в 2015-му році Назад

Спокуслива новинка від GREAT WALL надійде до продажу в 2015-му році На правах рекламы

Рестайлінгова версія стильного та яскравого сіті-кросовера Great Wall M4 буде представлена на вітчизняному ринку в другому півріччі 2015-го року та має всі шанси стати бестселером бренду.
Great Wall, провідний виробник SUV та пікапів у КНР, постійно розробляє нові сучасні моделі і вдосконалює існуючу лінійку. Вже понад два роки поспіль до лідерів з продажів в сегменті SUV в КНР належать такі моделі, як Great Wall H6 та Great Wall M4, які ознаменували новий рівень якості та надійності у класі. Great Wall M4 – непересічний міський SUV, що приваблює покупців неперевершеним модерним дизайном, широким набором сучасного начиння, щедрою комплектацією та переконує ексклюзивними гарантійними умовами (7 років або 100 000 км пробігу). Новинка була вперше представлена в Україні у травні 2013 року і стрімко завоювала прихильність українських автолюбителів. За неповних два роки 350 вітчизняних автолюбителів стали власниками нових Great Wall M4, а сама новинка зайняла долю 17% від загальних продажів бренду. Рейстайлінгова версія кросовера поступить до китайських автодилерів весною 2015 року і, за попередньою інформацією, наприкінці поточного року надійде до продажу в Україну, після проходження обов’язкової сертифікації в ЄС. Новинка вирізняється новими елементами екстер’єру та інтер’єру, виконаними згідно сучасних
європейських трендів. M4 New отримав нові передній та задній бампери, за рахунок яких загальна довжина моделі зросла на 3,5 см (до 3,99 м) і денні ходові LED-ліхтарі. СЃР°Р»РѕРЅ грейт РІРѕР»

Інтер’єр став ергономічнішим, а матеріали оздоблення якіснішими. На центральній консолі розташований 8-дюймовий сенсорний дисплей, під ним новий блок управління кліматичною системою. На мультикермі, оздобленому шкірою, розміщено управління аудіо-системою, круїз-контролем, Bluetooth, що дозволить водієві якомога менше відволікатись під час поїздки.* Що стосується силового агрегату, виробник вирішив залишити перевірений 1,5 л двигун з технологією VVT, що вирізняється скромним апетитом, невибагливістю та надійністю. На вибір покупцеві будуть доступні версія з механічною трансмісією та 6-ступеневий «автомат». Компактні розміри М4, великий кліренс 185 мм покликані полегшити маневрування в мегаполісі, а також дозволять власнику без жодних труднощів дістатись улюбленого місця для пікніка. Конструктори Great Wall подбали про безпеку автомобіля. РіСЂРµР№С‚ РІРѕР»

До базової комплектації М4 входять фронтальні подушки безпеки, посилений каркас з декількома зонами деформації, дискові гальма коліс, системи ABS, EBD, BA. Камера заднього огляду та парктронік полегшать безпечне паркування, а пластикові кузовні накладки дозолять уникнути дрібних пошкоджень та подряпин. Завдяки виходу нової моделі на ринок, дистриб’ютор ТОВ «Богдан-Індустрія» планує збільшити загальні продажі авто Great Wall в Україні та увійти до топ-3 в сегменті SUV в середньостроковій перспективі.
Детальніша інформація про Great Wall M4 на сайті.

* Деяке обладнання доступне лише за попереднім замовленням та в максимальній комплектації

 

Отзывы о Great Wall Hover

323 место
Отлично
249 отзывов
4.2
323 место
Общий рейтинг авто
  • Управление
    4.3
  • Надежность
    4.2
  • Комфорт
    4.1
  • Цена
    4.1
  • Дизайн
    4.5

дизайн кузова, динамика, дорожный просвет, качество сборки, коробка передач

качество материалов

Все отзывы о Great Wall Hover

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми