Розвал сходження + регулювання світла

Візит на сервіс
31.03.2024

Розвал сходження вирішив перевірити скоріше в профілактичних цілях, щоб просто не повертатись до нього поки не виявляться якісь дійсні проблеми, а також відрегулювати світло за допомогою спеціального прибору, адже до цього в мене фари, як то кажуть.- кротів сліпили.


Роботи з регулювання фар проводились на офіційному бош сервісі автохелф, а розвал сходження у офіційному сервісному центрі Фіат.


Щодо розвалу сходження зрозумів, що в мене в загальному було все ок, якихось відмінностей під їзди я не помітив, а резину в мене і так не підʼїдало.


А от щодо регулювання світла залишився дуже задоволеним. Також вирішив замінити лампочки ближнього і світла разом з такою подією, але від цього ефект вже не був настільки помітним, оскільки можливо вони й трохи кращі по яскравості (що на фото не дуже помітно), але кольорова температура є схожою до минулої.


Доречі, у ближнє та дальнє світло йдуть лампи одного й того самого стандарту - H7.


Також замінив лампочки передніх ПТФ, оскільки ліва перегоріла, також обирав Філіпс, стандарт - HB4.


Якщо Ви також хочете у моделі даних років замінити лампочки передніх ПТФ, то краще не робити як показано на більшості відео в ютюбі знімаючи пластикову обшивку даної фари, а просто знайти десь яму (або і без неї, просто. підстелити та лягти під авто) і руками можна доволі таки легко дістатись до них. Ліва взагалі без ніяких проблем, а ось при заміні правої потрібно мати руку потоньше, адже з того боку знаходиться ще гудок та бачок омивайки. Але так ви і купу нервів зекономите, та і в цілому не пошкодите жодної пластикової деталі. Ну це все звісно при умові що ви не надягали захист двигуна, якщо він у вас є, тоді так, краще знімати пластик.


Заїзд на стенд для розвалу сходження

Результати розвалу сходження

Заїзд в офіційний BOSH сервіс

Придбані мною лампочки для головного світла - ближнього та дальнього

Фото відрегульованого світла зі старими лампочками (можливо й новими)

Фото відрегульованого світла із новими лампочками (можливо й старими)

Демонстрація світла біля мого будинку (авто стоїть не невеликому пагорьбі)

Витрачено
3 600 грн.
Пробіг
206 350 км
Дата події
27.03.2024

Коментарі 2

2 000 символів доступно
user_picture
Alex06
Skoda Octavia
А в чому суть процедури регулювання світла? Як вони його регулюють?
2 квітня 2024 р. (ред. )

Бажаєте розповісти про авто?

Додавайте власне авто, навіть минуле, ви ж знаєте про нього все